Pages

komli

Thursday, 12 May 2016

Holiday Giveaway by Sally Samsaiman (Part 6).

http://ift.tt/1MGDfea

Holiday Giveaway by Sally Samsaiman (Part 6)| Dah join sekali giveaway haritu, terasa macam nak join banyak-banyak pula giveaway. Hahaha. Bukan sebab nak menang, tapi seronok, sebab ada rakan-rakan yang datang blogwalking ke blog ceritaejoy. Dan tentunya boleh tambah rakan baru. Aku paling suka dengan giveaway atau segmen yang mudah macam ni. Jadi rakan baru, copy banner dah kongsikan ke blog. Semudah makan ABC kan? hehe. haip! Panjang sangat mukadimah aku ni.

orait. Kalau korang nak join giveaway : Holiday Giveaway by Sally Samsaiman (Part 6) ni, korang boleh klik pada banner di atas ya! Dan ikut arahan yang diberikan. ya!

No comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts Consulting - Widget