Pages

komli

Thursday, 23 June 2016

Akhirnya, ini yang diperolehi setelah 10 tahun perkhidmatan!

SEGMEN: REVIEW WITH BAJUWARNACOKLAT

SEGMEN: REVIEW WITH BAJUWARNACOKLAT| Aku suka segmen mudah. Dan aku lebih suka segmen yang review blog pesertanya. Kenapa aku suka? Sebab dari sini kita boleh tengok apa pandangan orang pada blog kita. Kadang tu kita rasa blog kita macam sempurna je, tapi dekat mata orang lain, ada kekurangannya. Baiklah, jom kita sama-sama join segmen mudah ini. Kalau nak join, click sahaja pada banner di bawah ya!

www.ceritaejoy.com

petua hilangkan batuk berkahak kanak-kanak

Wednesday, 8 June 2016

Akhirnya, nuffnang membuahkan hasil.

Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru

www.ceritaejoy.com

Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru| Alhamdulillah. sesuatu yang aku suka bila join mana-mana giveaway atau segmen adalah, aku dapat berkenalan dengan rakan blogger yang baru. Kita ni, sebagai orang yang baru nak berjinak-jinak dengan dunia blog ni, kenalah kenalkan diri kita ke orang. Kalau aku diam je, orang pun tak nak kenal gan aku dan blog ceritaejoy. Bodoh sombong namanya tu. hehehe.

Oklah. Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru ini diantara giveaway yang paling mudah. Tidak seperti yang lain yang memerlukan kita buat banyak kerja. Tak boleh nak salahkan juga, sebab mungkin ramai penaja nya. Oklah. Pada sesiapa yang nak join, bolehlah klik pada banner di atas ya!

Tak perlu nak tunjuk kat orang kalau nak buat baik.

Monday, 6 June 2016

BLOGLIST - YC INSPIRED

www.ceritaejoy.com

BLOGLIST - YC INSPIRED|Hey-hey. Tengah blogwalking, ternampak pula YC buat segmen. Eh segmen ke ni? Apa-apa lah. Peluang untuk berada di dalam bloglist yaya cendana. Bila nampak macam ni, terus rasa nak join. Hehehe. Bolehkan Yaya?

Orait. Ucapan raya ya? Ok lah, nak ucapkan selamat hari raya pada semua umat islam, pada keluarga di kedah dan melaka. Juga pada adik yang akan join OPS dekat sabah. Ha. Itu sahaja. Boleh? Hehehe.

Kalau korang nak join, klik pada banner di atas ya. Syarat-syaratnya pun mudah je.

Fasa perubahan tubuh sewaktu berpuasa.

Buka puasa mesti nak ada sambal belacan?

Powered by Jasper Roberts Consulting - Widget