Pages

komli

Wednesday, 8 June 2016

Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru

www.ceritaejoy.com

Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru| Alhamdulillah. sesuatu yang aku suka bila join mana-mana giveaway atau segmen adalah, aku dapat berkenalan dengan rakan blogger yang baru. Kita ni, sebagai orang yang baru nak berjinak-jinak dengan dunia blog ni, kenalah kenalkan diri kita ke orang. Kalau aku diam je, orang pun tak nak kenal gan aku dan blog ceritaejoy. Bodoh sombong namanya tu. hehehe.

Oklah. Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru ini diantara giveaway yang paling mudah. Tidak seperti yang lain yang memerlukan kita buat banyak kerja. Tak boleh nak salahkan juga, sebab mungkin ramai penaja nya. Oklah. Pada sesiapa yang nak join, bolehlah klik pada banner di atas ya!

No comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts Consulting - Widget