Pages

komli

Monday, 9 May 2016

Giveaway FV oleh Mieza Suhaini.

http://ift.tt/1MGDfea

Giveaway FV oleh Mieza Suhaini|Orait, aku join je giveaway ini walaupun nampak macam khas untuk wanita sahaja. hahaha. Tujuannya adalah untuk merancakkan lagi giveaway tuan blog dan menambahkan lagi kawan blogger aku. Kita ni blogger kecil, jadi tak perlulah nak sombong sangat kan? Kalau pun dah berjaya jadi blogger hebat, pun sama. Jangan sesekali sombong dengan orang. hokey!

Orait. Syarat yang cukup senang. Copy banner, link kan ke blog dan tinggalkan URL berserta akaun facebook dan insta masing-masing. Amacam? Mudah kan Giveaway FV oleh Mieza Suhaini ni? kalau nak join, click sahaja pada banner di atas ya!

No comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts Consulting - Widget